HeartBeat

Followers

Thursday, August 20, 2009

BABY in PINK Contest

jalan2 kt blog membe, jumpa contest BABY in PINK contest ni..so teringi sgt nk join, mane tau ade rezki nabihah nnti...lg pon ibu die ni lame benor x join contest...byk dah telepas...so ako kene gagahkan diri gaks lah join contest2 ni...sesak napas dibuatnya sekejap...sbb dh lame benor....so jenguk la blog ibu puteri sedap betul la name si cilik sha ni kan...so membe2 yg lain leh follow syarat2 ug dikenakan di blog sha nie

Nama Anak : Nur Alya Nabihah Binti Nizam
Tarikh Lahir : 3 September 2007 (1 Thn 11 Bulan 2 Minggu)

Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini?
| Biler sume maklum, anak pepuan ni mmg x lepas dr wane PINK...kalo xder PINK mmg x sahkan....wane PINK ni sgt sweet...so ako rase kalo ako pkaikan nabihah ngan wane PINK akan membuatkan die lebih manis....comel...cantek..ape lah salahkan....sume ibu pon nk lihat anak mereka comel...so nabihah mmg ade sedikt koleksi PINK...apapun ako sebagai ibu x ke arah sgt wane PINK....ako akan beli mcm2 wane utk anak ako...bia die merase semua waner...disebalik tee nabihah yg wane PINK tuh tertulisnya name ALYA..itu ako buatkan utk nabihah sempena besdaynya yg ke setahun...comel je kan...hihihi..|

Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini??
Just nak tahu ape yg anda tau..

|standard lah...seorang ibu..of coz bile bukak blog, sure citer anak banyak dr citer diri sendri...mcm tuh la jugak ako...dah ada anak, sume mende pon nk cciter bab anak..sonok kan...kite tau perkembangan anak kite ngan anak2 blogger yg lain...mcm tuh gaks ngan sha, pasti selalu crite tentang puteri beliau, dan kehidupan berumah tangga...itus emestinya..blog ni jd mcm diari buat ibu2 sumer...|


3 comments:

Gieyana said...

wei..good luck yer..aku pon ada joint gak!

Kalau ko menang..share hadiah ngan aku taw! kahhhh!

Nana said...

mmg comei kakak nabihah..heheh..good luck

Shasha_Shaikha said...

salam ibu nabihah,

sha dah terjah entry awk..

gud luck & tq k..