HeartBeat

Followers

Thursday, December 24, 2009

citer last week

19/12/2009 | Sabtu
Lokasi | Warehouse Hytex

* tahun ni berkunjung semula ke Warehouse Hytex....utk tambah stok baju2 basahan TIA yg dah makin sendat tuh...walaupun sebelum tuh dah penuhkan drawer TIA ngan koleksi baju2 dari FOS Kids....ttp gaks nk ke Hytex walaupun ayahnya melarang....hihihi...act. ke Hytex nk cari playpen tuk adek si TIA ni nnti...mane la tau dpt murah....last2 pegi harga setakat murah RM 20 jek...pastu encik hubby pon suh hold dulu....grab lain dulu mane yg patut....bebaloi gak lak gi saner...sbb baju basahan setakat RM 5 jek...kain pon cantek2....lg pon baju2 TIA dah xbrape nk muat, coz TIA dah kene pkai size 4..so beralih plak ke bahagian toddler...masalahnya bahagian tuh hot sgt la punye la ramai berbeza dgb bahagian baby....ssh nk cari....tp arituh dapat gaks rembat 11 helai tee tuk TIA, 2 family bath, tilam utk playpen dan 2 seluar track....sgt murah oke...ingat sabtu ni berulang lg ke sana.....

20/12/2009 | Ahad
Lokasi | Tmn Sri Berlian, Gombak

* undangan ke perkahwinan Shahzuan & Jurina, wan ni merangkap kawan ako dan kawan hubby merangkap juga anak buah pd abg ipar ako...hihihi.....akhirnya dorg kawen jua, walaupun ako dah 3 tahun kawen...xpe lah wan....janji ko kawen...tahniah both of u...yg beshnya kt kenduri wan nie ade sponsor ice kim yg motor tuh...korg mintak lah bape byk ice kim korg nak...free jek....makan ice kim je lah satu hari tuh...anak buah ako lah sonok...mak pak die sebok layan tetamu die senyap2 gi makan ice kim....hihihi

*Balik dari kenduri wan tuh kami ke Jusco, bawak TIA jalan2.....sonok lah die dpt jalan2.....hepi jek.....manjang masuk kedai jek soping baju TIA.....masuk FOS jumpa satu set baju/seluar, kalo amik 2 pasang RM 10...murah kan...cute lak tuh...brands lg..berbaloi2.....trus rembat walaupun sebelum tuh ayah TIA dah rembat 2 pasang....hihihi...tuh je lah citer last week.....


**ade perubahan pd anak dara sayer...nnti kan yea......

2 comments:

Mata Hati said...

mama TIA pun nampak berubah lah. nampak semakin bulat jek muka..

Gieyana said...

walaa..bestnyer g kenduri kawin...

apa salahnya shopping utk Tia..nnt Tia bleh melaram!hehehe..kan Tia kan..kan..kan!