HeartBeat

Followers

Wednesday, December 16, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

another 1 contest > Ibu Rifqi
dibuat sempena besdaynya akan datang, syarat2 tertera seperti dibawah :

Be my follower and add my blog kat korangnye list.... |DONE|
Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang… |DONE|
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni.. |DONE|
Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...l
etak pic yang sangat2 serius Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik... |DONE|
Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang... |DONE|
Make sure ur entry link back to mine..
Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k.. |DONE|

Nama | NUR ALYA NABIHAH BINTI NIZAM
Tarikh Lahir | 3/9/2007
Umur | 2 Tahun 3 Bulan


* gamba2 TIA xtahu la seyes ke x....gamba kebanyakan mmg sengih memanjang..mmg payah la nk cari gamba TIA seyes.....so utk para juri di pihak iburifqi..bleh la menilainya sendri yea...hihii...thanks sbb sudi anjur contest yg menarik nie....

2 comments:

dilaOHdila said...

salam cik Jaja
apa kabar. wah tahniah dah nak dapat baby kedua...take care taw....
Photoshoot semakin menarek nih

Rifqi Zuhairi said...

Dah jengah..tenkiu..