HeartBeat

Followers

Friday, May 29, 2009

Chomelcraft Giveaway

|Sticky Mode|

pergh demam contest makin menjadi2....kali ni ako join tuk giveaway from blog jijah chomel!! sgt2 chomel hasil kerja beliau, sgt meminati hasil kerja tgn yg kreatif sehingga daku bermimpi utk menjd spt beliau...kalo la sekreatif beliau, pasti anak dara ku akan chomel sentiasa...hehhe...pasan betul ako...

tp ssh betul la, harapan nk menang tu amat la payah, sbb pengomen tegar begitu ramai sehingga yg mengomen dah berangka ke ratus2...mampukah ako...huhuhu..sedih weh...jijah sila lah pila sayer yea...hihih..ayat kesian...ahaks...dan pd sesiapa yg nak hairclip2 yg chomel sila la lawati blog beliau ok, pasti anda tidak akan jemu menatap, sekaligus anda sndri akan tertarik, menarik da bomb...dan akan meng'order'nya...jijah ako dah promote blog tau...hihihi, xder komisyen ker..ahaks...

4 comments:

mila said...

good luck..jom rebut...

gEe said...

gud luck!

++eden|essey++ said...

mila > tq mila...awak pon

gee > kak, thanks kak

Diarihatiku1976 said...

nak gi gak ler jengah blog si jijah ni..