HeartBeat

Followers

Monday, May 25, 2009

Outing@Zoo Negara Part 2


23/5/2009 | Sabtu

Lokasi | Zoo Negara
Anjuran
| Kak Dilla|Abg Meorjaya|Bloggers|Fotopages

kan jumaat lps ako sempat updated psl outing ke Zoo Negara kan...berjaya gak ako hadiri sabtu lps..tp kurang besh sket lah...sengihnampakgigi sbb kebanyakan buat hal sendrik...so ako jln2 jek ngan Zeha membe blog..dak Zeha ni bile jumpa, ako buat mcm dah lame kenal jek, tgk muke die pon mcm terkujat sekejap, maybe ako ni becok sgt kot, aiseh seyes ako ckp, xpandai ako nk buat senyap2 ni, lg kecoh lg bagus...gelakgulingtp seyes besh betul sembang ngan Zeha ni.. pas2 aiseh Zeha ni besar betul dr ako, tinggi lak tuh...ako ni jek cenonit...gatai
abg meorjaya
sessi suaikenal
pergh...kak, saye jeles same itew lens wooo..
ako n zeha
zirafah ni umo x sampai 2 minggu
ngan bonda nya...sengihnampakgigi
lirikan mate abg long

jalan punya jalan, ako tgk binatang2 ariuh mcm males ajer...dorg ni ade mood gak kot, manjang tdo lah, terbaring lah....pas2 pandang mcm nk telan org pon ader...tensiontepat jam 1 tengahari ako pon mengchowkan diriku setelah Zeha berjumpa dgn rakan2 nye, amik kesempatan tuk pulang...bile matahari dah tegak atas pala, harus lah menyembunyikan diri di tempat sejuk...panas siot...so korg tgk je lah pic yg ako snap arituh ye...xbyk pon...

comey siot...
nmpk tuh dah kuis2 tanah mcm nk terkam
mcm stim jek pandang ako...
hyppo yg males..
tepok tgn dgn gedix nya...


4 comments:

minmolek77 said...

huhu.....sila tunjuk ajar....

luvlyziha said...

hahaha kak jaja.. saya memahami perasan akk bahawa bila kita naik bosan tgk binatang2 xde mood..
mungkin panas sgt kot kan hri tu...

nnt kita kuar lg.. di tempat yg sejuk pula.. hahhaha

SyaNa said...

segan dow ngan ko..meletop gambar nye..

++eden|essey++ said...

min > arituh ade join kaa...

zeha > aah, kite tmpt sejuk plak....hahaha..

syana > tuh lah, ako nk ajak ko, ako dah tahu dah ko sure lom larat lg, next time okay...