HeartBeat

Followers

Wednesday, June 10, 2009

Father's Day Contest

Contest | Happy Father's Day | by MamaTisya

cuba2 utk join contest yg dianjurkan oleh erryn, mama tisya...bagus gaks contest ni, sempena Hari Bapa akan datang nnti...pd 21 June ...syarat2nya...kawan2 sume leh tgk kt blog mamatisya ye...hanya satu gambar diperlukan...lebih2 x ble...hehhee...hrrmm, nk anta gamba yg mane erk...payah tul lah...sbb gambo nabihah ngan ayah x byk...hahhha

so ni lah pilhan gambar utk contest ini...


Nama si Ayah : Nizam B. Jamaluddin
Nama Si Anak : Nur Alya Nabihah Bt. Nizam
Umur Anak : 1 Tahun 9 Bulan
Gambar Tentang : Jalan2 nabihah ngan ayah, dan si ayah menciom si anak, dan si anak membalas cioman, wah sungguh touching time nie..sbb nabihah bile disuruh ciom, mmg no 1...mulalah muncung kan mulut trus ciom...dan semasa itu, ako si ibu sedang leka memegang camera lalu trus meng'klik button camera agar dpt mengabadikan saat2 romantis si ayah dan si anak....hehehee

Planing Celebrate : Maybe 10 June ni akan celebrate, coz tarikh tuh juga jatuh pd tarikh ulangtahun perkahwinan ako yg ke 3, skali jln la...sbb x cukup budget, dan ako plan seorg diri, nk ajak nabihah planning sama2 nnti kantoi...eheheee...dak kecik tuh xtahu apa2 lg...so maybe akan di'celebrate di Rahsia Resepi, dan membeli spotong kek, lalu dibubuh 3 candle...muat ke x erk...hahahha...layan kan je..dan menyuruh staff Rahsia Resepi membawa kek seciput itu...ehehee....sekian.

10 comments:

Gieyana said...

wei..muncung benor picture tue..nice!!

mummy aryan syamil said...

alaaaa cutenye papa ngn anak ehehehe

++eden|essey++ said...

gie > muncong tuh yg mahai tuh...hahaha

shiera > touching sungguh tahap gaban....wakawakaaa

Norry said...

Uwa...nak masuk contest gak, tapi takde gambar menarik lak naim n ayahnya

Gieyana said...

betui2..mahai kat muncung..igt balik time aku kwen ritu..hubby aku pon muncung camtu gak! pastu x tau ilang kemana pic tue..hiks hiks hiks!

mama auni firdina said...

alalala..tomei2 anak beranak ni..join contest ni ekk..gud luck k!;)

~zuraiwan~ said...

dasat2....romantik ye ...kekeke..

Nana said...

good luck yea..

++eden|essey++ said...

norry > joom la join...best woo

gie > gud luck gak kt awak..

mama auni > gud luck gaks...

zu > romantis erk....hahhhaa

nana > ko paling awal kan join...hehehe..gud luck gaks

firahadifa said...

Tahniah yer..

lets exchange link!!