HeartBeat

Followers

Wednesday, June 24, 2009

Ekspedisi Kayak Rakan Muda

Program Ekspedisi Kayak Rakan Muda, Kaw. Putrajaya
26 - 28/6/09 Jumaat - Ahad
Lokasi Raudhah Camp, Pulau Pangkor, Perak

insyallah ako akan attend Program Ekspedisi Kayak Rakan Muda, Pulau Pangkor minggu nie...ni semata2 sbb nk cukupkan kuato kusus jek..huhuuhu..kalo x haram ako nk pegi...tp kan bagus jugak ako attend, sbb kusus ni lah salah satu kusus yg nak sgt ako pegi sebelum kawen dulu...hihihi...tp x temakbul n x sempat, alih2 dah kawen n dah ade anak...x sempat nk join...huhuhu...tp yg x besh sure blk kusus ni nnti muke jd bebelang...gelap..sbb sepanjang kusus ni akan duduk kt laut jek...ni pengalaman dr peserta sblmnya...mmg muke dorg bebelang2.....arrghhhh...tensen..br nk repair muke ako kasi cun...hahhaa...xpe lah...ako harap kusus ni enjoy n syok dan kuharapkan jua agar my big boss bg pelepasan kt staff die nie...hahahha...dan dgn x sangka2 nya...my bos dgr ako n akak opismate lg sorg tuh pegi die pon cbuk2 nk pegi...kaco daun tul lah...act. my bos ni adalah bos unit ako...merangkap bos jugak lah..big boss tuh Pengarah....hihihi...adoaiii...xdapat la nk besenang lenang...

dan smlm gaks lah ako dpt segala details ekspedisi tuh...siap ngan tentatif program lagi...manyk baguss...so byk gak lah xtvt kiteorg nnti, antaranya berkayak/snorkeling/water confident/jungle trekking/berakit/dll...mmg byk xvtv kt ctu nnti....dan ako akan stay kt Raudhah Camp, Pulau Pangkor, Perak, ako dah siap search kt encik google lg...besh gak lah tmpt tuh cume tempat tdo tuh ala2 kem...ala2 khemah...huhuuhu...tarak syokk woo..so confuse menghantui diri ako lg..samaada nk bawak digicam @ DSLR..huhu..ako kalo xtvt air2 ni payah la sket..sbb ako peserta bknnya urusetia...huhuhu...nk bawak ke x..xkan nk bercekak lg ngan hubby ako pasl ni...dan keselamatan nya camne plak nnti kalo ako tgglkan mase xtvt ke laut....huhuhu...confusenya akooo.....dan hopefully expedisi ni syok lah mcm expedisi sebelum2 ni.....
nota eden : huhuhu..sedihnya nk tgglkan nabihah ngan ayah nya.....asik kene tggl jek dorg kn..bln 7, kene g kusus kt Cherating plak....

1 comment:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah bestnyerrrrrrrrrrrrrrrrr..... kalau kita pun confuse nk bwk camera biasa or DSLR .. risau nk menjaga tue kan ;-)