HeartBeat

Followers

Wednesday, March 25, 2009

BENGKEL FOTOGRAFI - ASAS POTRET PERKAHWINAN by Fototeacher

Bengkel Fotografi - Asas Potret Perkahwinan
29.3.2009 | Ahad
PICC, Putrajaya
By ; Hassnudin Abu Samah from Fototeacher.com



Insyaallah ako akan attend Bengkel ni, x sabar rasenya....sure byk ilmu yg ako dpt nnti..insyallah doakan lah ako bejaya k...syukur alhamdulillah ako terpilih gak dr beratus2 org yg mendaftar, sgt2 suker okay, mahu sajer ako melonjak kegembiraan saat ini...akan ako gilap DSLR ako smpai kilat2....ehehehe...tp dalam hepi2 ako ni, tersirat satu rase kesedihan sbb my Paksu xdpt pegi..memula dak terpilih n dpt setelah di inform melalui emel, smlm my Paksu sms ako bg tahu pihak Fototeacher.com ckp yg die x terpilih....huhuu..sedihnya...atas sbb tertentu, salah satu sbbnya dorang terpaksa tolong beberapa permohonan kerana pihak Putrajaya hanya memberi 50 peserta kpd Fototeacher, tp Fototeacher dah beri terlebih peserta oleh itu terpaksa lah pihak berkenaan memilih peserta yg layak sahaja dan atas siapa cepat membuat bayaran...sedihkan...sedih sb xtahu nk pegi dgn saper....dan atas kesedihan itu ako adukan pd si suami...hehhehe...lalu si suami memberi kata2 semangat pd ako...."takpelah nnti saya hantarkan yea laling..".....lalu ako dlm ati .."wow...muahhh lah yang..." sgt2 ati berbunga2 waktu itu....

so nntikan lah gamba2 tebaru dlm bengkel itu nnti...dlm ati siapa lah yg bertuah jd model pengantin tuh kan...apa pon ako akan melangkah ke sana sorg2 dgn tiada sapa yg ako kenali...so kenelah pandai bw diri...rajin bertanya...kene manis mulut...kene ramah...dan sentiasa tersenyum....dan moga juga mood ako dlm keadaan baik serta kesihatan yg akan membuatkan ako berda dlm keadaan lincah...takmo lah penin2 ke sakit perot ker....mintak dijaohkan lah...apa2 pon ia akan menjadikan itu satu pengalaman baru bg ako seorg PHOTOGRAPHER kelak...insyallah...wish me luck...

3 comments:

saveme_zero said...

WAHH KO,MAKIN MAJU HAHH. NAK JD PHOTOG EKK. BAGUS LA MCM TU

++eden|essey++ said...

sue > ekceli ako ade gak amik job sket2...br nk menapak..so kene la mampatkan ilmu di dada....hehehhe

dilaOHdila said...

jaja...
nanti kita jumpa disana disana disana (Macam bergaung2 bunyi sore ku kan)hehehhehe

** esok kak dilla nak gi DCIM