HeartBeat

Followers

Friday, March 27, 2009

Done!!

Sticky Album & E-Book

salam uolls...

syukur alhamdulillah....akhirnya siap gaks album klien ako...syukur sgt2...sebulan jugaklah ako ngedong lappy kesayang bw ke opis..sbb nk edit nyer pasal n bg yg terbaik buat klien ako...kalo gune pc opis mmg ssh la nk edit...xbleh nk support, gambo2 sume size yg beso...ahaks..so tepaksa gune lappy....muahhs...biler tgk hasilnya...rase nk nanges plak....xpecaya jek, ako dah menapak ke satu lg cabang...selain menjual shawls ako sblm nie...skang pon masih bejln gaks..tuh sume hobi ako....dgn hobi tuh la yg memberikan rezki ako...so ako merase bangga dgn kelebihan ako.....thanks ALLAH..bg minat sebegitu...

pasal E-Book plak..ako dah print dgn jayanya....e-book ni merangkumi e-book fotografi, photoshop n action...sgt2 mencintai 2 mende ni....sanggup berabis beratus2...nk beli e-book ni...pasal fotografi ako sanggop....walaupon tepaksa la kene menabung pelan2...so dgn jayanya juga ko dah binding santek2 tuk e-book ako tuh tuk dijadikan panduan di masa hadapan....hihii..sib baek lah kt opis ni ade mesin binding...ampon bos..saye guna harta kerajaan sekejap....hahahha..tp brg2 ako beli sendri tau...lps ni kalo nk memantapkan lg bidang fotografi, ako kenelah attend bengkel2...khusus ke..kan besh kalo opis ako ade anjurkan khusus2 ni...sgt2 suker okay...

ok lah kawan2 sumer...wish me luck k....
lps ni kalo ade adek beradek ke, sedara mara ker...kawan2 ker...jiran tetangga korang ke nk tunang ke, nk nikah ke, hatta nk kawen....leh lah konteks ako n masuk2 kn lah list name ako yea...insyallah ako akan puaskan hati pelanggan ako mengikut citarasa dorg...

bkn majlis2 demikian saje yg ako buat....kalo ade majlis cukur jambul ke, aqiqah ke, sambutan hari jadi ker...potret bersama anak2 ke....bleh gak ako buat.....Insyallah...harga serendah2 nya...sbb ako pon amatur....tp amatur yg akan dpt puaskan hati pelanggan ...

p/s : gambo2 album ngan e-book akan ako upload kemudian...
ako nk ke opis satu lg ni ade meeting...hihii

6 comments:

yong ibu chem said...

jaja, bravo! akak suka dgn semangat jaja ni. akak pun cam nak terarah ke sana gak ni..hehehe

psst, ja, hujung bulan 4 , insyaAllah kolej kak yong kat kajang ni nak buat class photog..kids photog..jom nak join tak?? dah ajak dilla dah..klu nak, let me know..

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

good luck to you..jaja..
jaja boleh...
betui..betui..betui.. ( lorat upin ipin hehehhehehe)

SyaNa said...

caya la ja..
u go girl!!!
nnt tunjuk la aku hasil keje ko tu..

++eden|essey++ said...

kak yong > saya senang sgt kak...thanks yea kak bg semangat...nnti kalo akak terarah ke ctu leh la tag same2 nnti...hihihi
..ade class photog..ok gak tuh...besh2...leh lebarkn sayap dan ilmu lg nie...

mala > tengkiu bg semangat camni...wah kembang idong yg sedia kembang nie....ahaks..

syana > thanks frenn...syahdu nyer...rase nk lompat jek..hahha..jom la kite sama2 go girl!!!

shiemz said...

eden, kalu aku ade job wedding.. aku ajak hang skali la ambek gamba.. nak ker? Ker hang prefer kid potrait? heheh.. bagus la..baru belajar dah ambek job.... bagus2....

kuizikel said...

wah.. nanti bleh ajo aku lak tak? heehehheh (buat album..).. adakah itu 'rahsia' :D