HeartBeat

Followers

Monday, March 23, 2009

UPDATED!! Bengkel Kids Potraits

Bengkel Kids Potraits
22.3.09|Ahad
Dino Park, Lake Garden, KL


salam uolls....

sgt2 teruja okay, join dis bengkel....sgt2 FUN smlm...byk sgt model cilik yg kami shoot, x kire anak saper...walaupun dah diberikan kumpulan, kami ttp bersepah2 mencari2 angle yg bersesuaian....ehehe....mase shoot dah x kire malu dah, sume pon dah tertonggeng2 nk amik shoot yg terbaik, naik miang pon ade, dan kesian gak pd si cilik yg menanggung miang tersebut...hahaha, termasuk la my doter lps blk jerk trus kene mandi...hahhaha...

dan paling berterima kasih gak pd cekgu ADHADI n kak ZUBYE sbb sudi share ilmu....kan sharing is caring.....hihihi, yg klakaunya, cekgu adhadi siap bg nota 5 helai dr 100 lebih muka surat....hahha, sume pon dah lengkap dlm 5 helai paper tuh....cekgu...saye dgn jayanya sudah beli e-book cekgu, tp x khatam2 lg....sgt2 suker okay dgn itu action...kak ZUBYE plak mmg sporting abis, sudi share ilmu, pendapat, idea, dan mcm2 lg....kak ZUBYE meh la jd mentor saya, tunjuk ajarku sifuuu...pling best gak pd kak LINDA LATIP, sbb dgn ramahnya mengajar kami teknik2 angle yg sungguh berkesan, dan paling ako suke sgt, barulah ako tahu teknik A dlm menu tuh...sgt2 memudahkan....opps..x lupa gak pd kak DILLA bangi, yg sungguh2 giler dlm men'shot gambo2 si cilik dan dengan rakusnya beliau mengupdated blog dan topik forum kt DF....ehehe...besh lah akak ni...ahad ni kite jumpa lg yea...

apa lg...nnti2 lah ako sambung blk...penat la taip...excited x abis lg...mmg penat tp FUN...my doter siap bls dendam tdo smpai 5 jam lps blk smlm...kesian sungguh, bukan takat my doter si ayah yg meneman pon terlena abis disebabkan kepanasan yg memenatkan....ako still leh layan lg gambo2 si cilik kt lappy...sungguh layan...

4 comments:

SyaNa said...

wey..nak gak tgk hasilnye..
moh le share..

hehehe..bleh plak smlm baru aku teringat psl class ni..
nnt roger lagi kalo ade yg murah2 gini

dilaOHdila said...

SALAM YANG OI....
mesti penat giller kan
aku balik mata begitu ngantuk tapi tak nak lak pejam2 selagi GAMBOR TAK upload (ahak) mata pun pandai main saiko oooo
U all memang best giller gak. sonok pulak momma2 ajer yang ada. ACIK ACIK laki duk umah kalau ada pun duk jauh2 kat bawah pokok nu. Kita lak terlentang2 sampai tak hinggat DUNIA!!! hehehhehehe

Jumpa ahad ni erk....
nanti kita buat sessi photog lagi
salam sayang dari untie dilla......

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

wah jaja awak pon pegi bengkel kids...mesti best kannn.. sebab td baru td saya bukak blog si zubye..

kuizikel said...

sian alyaaaaaaaaa jd model free..heheh

tapi best kan..mmg sgt best..sumer meniarap cam snipers