HeartBeat

Followers

Monday, March 23, 2009

KIds Portraits Part 2

Part 2

hangat weh kt DF...cam goreng pisang panas dok cbuk upload gambo memasing...tunggu cekgu memasing komen...sgt2 teruja dan terkesima....hihihi..
so ako pon nk post gambo2 yg ako shoot smlm...rase2 okay x...ermmm...
+2 org kongsi nama yg same....ahaks..++melly telentok dibahu si ayah++melly di langit biru++melly n mom+sweet la dak kecik ni+
+comei kn baby ni....putih...gebu..+

+boy n mom+
+anak teruna rina ni sgt pndai posing++ado cair tgk boy ni, cam dah jatoh chenta plak...ihiks..+
+suebebeh n anak2+

.....n last my doter.....
+nama dak kecik ni alya same cam tulisan kt baju tuh...hehe..+
+tgh jilat2 bibir tgk abg irfan mkn icekim...+
+dah borin, trus bangun...+

7 comments:

yong ibu chem said...

jaja!!!!!!!!!

kakyong tgh menjelesssss ni tau. jeles dgn gmbr jaja yg makin cantik2 ni..aduh rugi tak join...

ni semua guna 50mm ke ja???

bokehhhhhh

++eden|essey++ said...

kak yong > x lah, ni guna kit lens jek...
18mm - 135mm jek...hasil tunjuk ajar dr fasi2 yg pro...
salute woo kt dorg sumer...

dilaOHdila said...

ja...
gambor ko shuntek ja
aku salute kat hang
5 STAR........HUHUHUHU

SyaNa said...

wey..sgt cantek..
nnt shoot gambor aku :p

++eden|essey++ said...

syana > tu lah ako ajak xnak..simpan jek lah camera ko jd pekasam...ngeh..ngeh...

shiemz said...

cantek2... gud job.... pasni leh ambek job yek.... :D

kuizikel said...

dah pilih gambo nak anto lom...? gambo ko cantik2..ber+ saingan nak menang ni ..heheheheh